När det kommer till modevärlden så har våren redan gått av stapeln, och ska man vara helt rätt i vår så gäller det att satsa på både ränder och det vackert feminina – samt att inte glömma att lyfta sin egen stil.

5669372-ungt-par-pa-musikfestivalJa, det må snöa ute, men när det kommer till mode och trender så är våren redan här. Kanske är det därför som så många av oss älskar våren så otroligt mycket? Redan nu kan man börja kika på vackra klänningar, sandaler samt smycken som förstärker och som lyfter. I en artikel från Sveriges Radio går det att lyssna på Carina Adamsberg som talar om de senaste trenderna.

”Randigt på längden och tvären, axlarna i fokus samt mocka, skinn och fransar. Army, siden/spets och plisserat är också några trendord att ta med när man ska kombinera kläderna i vår. Gärna våga möta mjukt med hårt – kombinera tex spetslinnet med armykavajen. För herrarna så ska man satsa på kostymjoggers och till detta en tunn, glansig bomberjacka, gärna med tryck. Sätter man sen till en ryggsäck till detta så är det full pott.”

Vill man ge ögonen en vacker syn har Nyheter24 mängder av snygga bilder på vad man bör satsa på i vår. Men viktigt att tänka på är att man inte får glömma bort sin personlighet, för den måste alltid lysa igenom. På Elle.se finns det även andra bra tips, och att handla dina fynd online är både bra för plånboken och för den tidspressade som vill hinna med allt.