Spridningen av Covid-19 över världen har förändrat de flestas vardag i grunden. På bara några månader har du varit tvungen att tänka om kring hur du jobbar, hur du umgås och hur du reser. Den goda nyheten är att du nu har möjlighet att återupptäcka njutningen i en klassisk hemester!

Coronapandemin har tvingat dig att vara mer hemma, skippa grillkvällar med kompisar och har kanske till och med inneburit mycket mindre jobb under en period. Pandemin lär fortsätta även under sommaren och påverka semesterplanerna. I år är det många som satsar på att semestra i närområdet eller till och med hemma. Det här är bara en av många anpassningar hela samhället har fått göra, men kanske är det här också en möjlighet att påbörja resan mot ett enklare liv där arbete och pengar inte längre är det viktiga utan där tid med familjen och de små njutningarna i livet får ta större plats?

Lyckas med din hemester

Hemester, att fira semester hemma, kan låta tråkigt, men faktum är att det här kan vara ett utmärkt tillfälle att verkligen koppla bort alla tidigare självklara ”semestermåsten” för att bara slappa och göra absolut ingenting. För att maximera njutningen är den här våren och sommaren helt rätt tillfälle att investera lite extra i hem och trädgård. Att installera ett spabad, exempelvis från https://svenskabadtunnor.se/sv/info/spabad-utebad.html, är en bra investering i välbefinnande och avslappning.

Kombinera gärna badet med många stora, gröna växter och mysig belysning. Genom att skapa en oas hemma infinner sig semesterkänslan direkt, utan att du behöver sätta dig på ett flygplan till varmare breddgrader. Faktum är att du kanske till och med kommer upptäcka att en hemester inte bara är något att eftersträva i Coronatider utan att den egna trädgården faktiskt har mycket mer att erbjuda än du tidigare trodde?