Även då många hävdar att man ska visa sin kärlek för varandra dagligen, så är det ganska romantiskt att en dag vigs ät kärlek. För visst kan man väl aldrig få för lite kärlek i sitt liv? Så, fira kärleken med pussar, presenter och ömhet!

2188467-heart-shape-made-from-red-cord (1)Självklart ska man lyfta upp varandra under alla de andra dagarna på året, men, om man som person har svårt att visa känslor kan denna dag vara fin att ha så man på ett enkelt sätt kan säga det man känner. Och, även om många hävdar att detta gynnar kommersialismen så får man tänka på den person man gör glad med en present och en puss eller två. Både Expressen och Aftonbladet har fina tips på vad man kan ge, och söker man runt finns det många alla hjärtans dag present tips man kan ta del av. En ask choklad osar kärlek, för det behöver inte vara en diamantring. För många handlar det om att man uppmärksammar den andre.

Dejt med prislista på kärlekens dag

En person som gjort något lite annorlunda är en person på Facebook som nu gått ut med att man kan få hyra honom som dejt under Alla hjärnas dag. Man kan även få vara i ett förhållande under några veckor.

”Jag är singel själv och man är väl lite uppfinningsrik. Jag är ganska frispråkig och inte rädd för att säga som det är.”

Priset varierar beroende på om man vill äta middag, kolla på film eller om man vill ändra sin relationsstatus på Facebook. Kärleken har visst ett pris.