Det sexigaste just nu är en kvinna som trivs i sitt eget skinn! Så egentligen handlar modet om att framhäva sitt inre i hur man väljer att klä sitt yttre.

22031-clothesEn av våra största trendsättare de senaste åren har varit alla medlemmar i samma familj och är inga mindre än dokusåpafamiljen Kardashian. Familjens fem döttrar är ständigt i rampljuset för sina moderiktiga sinnen, och vem vill inte se ut som en av systrarna Kardashian? Kvinnan som skapar mest rubriker just nu är allas vår nygifta Kim Kardashian som på sitt bröllop i Italien framhävde sina vackra kurvor i en kreation från det franska modehuset Givenchy. Men Kim har sedan långt innan Kanye West kom in i bilden varit en stor inspirationskälla för såväl tonåringar som unga vuxna med sina välsvarvade kurvor. En av anledningarna till att just Kim blivit en av familjens populäraste medlemmar är inte bara för att hon är drop dead gorgeous utan även för hennes sunda inställning till sin kropp och sina former. Kim har flertalet gånger trakasserats i media för sin pendlande viktuppgång och har aldrig låtit sig nedslås av alla påhopp. You go Kim!

Fixa stilen!

Ett beprövat knep för att efterlikna den kändis man anser vara snyggast är faktiskt inte alls att kopiera dennes stil rakt av, utan det hela handlar om att vara unik. Ett hett tips är att välja kläder utifrån sin personlighet och på Hangmatta Streetwear finns ett stort urval av häftiga kläder att välja och vraka bland för att verkligen maxa sin look. Vidare kan man alltid välja sin outfit utifrån sina hudtoner, till exempel har personer med röda toner en fallenhet att passa i mer gröna nyanser än röda och tvärt om. Om man verkligen vill stå ut från mängden denna sommar ska man frångå alla mönsterrika plagg och satsa på mer enfärgade kläder i färgsprakande nyanser. Vill man till exempelvis framhäva sina former i stil med Kim Kardashian kan man göra detta genom att klä sig i kläder som smiter åt om midjan men som sitter lite lösare på resterande delar av sin kropp för att på så vis skapa illusion av timglasform.