Det kanske låter lite klyschigt. Men skönhet kommer faktiskt inifrån. Vi kan försöka dölja osäkerhet, avund och tvivel med smycken och smink. Men alla vet innerst inne att för att må riktigt bra och för att skapa en äkta glöd så gäller det att ta hand om ditt inre och jobba dig utåt. Och för detta finns det många tips.
 

Bra tips ska man lyssna på. Det är viktigt! Bra tips är som en vacker komplimang: du ska ta i den för att låta den smälta och bli en del av dig själv för att du ska lyfta och må bättre. Men, det är så klart inte alltid det enklaste. Nej, för detta krävs det att både du och din omgivning tror på dig. Och detta är ett arbete som alltid kommer få något slut utan som vi kommer behöva jobba med under hela vår tid här på jorden för att vi ska må så bra som möjligt. Låt oss ta dig med på en spännande resa där du i slutet av denna text kommer att ha fått ett lite bättre självförtroende och styrka att fullt ut våga vara du med allt vad det innebär.

  • Våga säga nej!
  • Shoppa det du tycker är snyggt och bär det med stolthet!
  • Gå din egen väg!
  • Våga säga ja till det oväntade!
  • Kräks ut dåliga tankar och svälj de goda!
  • Beröm dig själv – ofta!

Ja, detta var bara en bråkdel av vad du bör göra för att må lite bättre. Vad du kan gör som ett första och roliga steg är att unna dig något vackert som gör dig glad.

Unna dig – för det är du värd

Att unna sig något då och då ökar självförtroendet och kan få dig att stråla på nolltid. Vi i Sverige är dåliga på att unna oss saker. Tänk bara på hur många gånger vi önskar vi fick massage och att vi verkligen borde gå till en salong för att få våra naglar fixade. Det händer sällan att vi tar tag i de tankarna och gör dem till verklighet. Tyvärr. Så, att unna sig något bör du göra. Och det gäller att vara sanbb och passa på när du är inne i ett unnarögonblick. Vad du då kan göra är att snabbt surfa runt och köpa dig något fint. Vackra örhängen är en perfekt sak att unna sig. Snygga smycken hittar du här: http://www.chique.se/sno-of-sweden/sektion-halsband/ och det fantastiska är att du kommer få ditt paket om några dagar och med det bli lika glad igen. Så, när du shoppar online kan man säga att det blir dubbel glädje.

Tro på dig själv

Sist men inte minst vill vi avsluta med att säga att det är viktigt att du tror på dig själv och att du faktiskt kan bli starkare av att gå på olika nitar för att då växer du och lär dig. Det finns mängder av böcker du kan ta till för att öka ditt självförtroende. Rekommenderar Mia Törnblom. Sen, är det även viktigt att du vågar gå utanför din  trygghetszoon för att då märka att du kommer klara prövningar galant.