Röda, prickiga, knästrumpor, stödstrumpor eller varför inte strumpor gjorda av kaffe? Ja, nu är strumpornas tid inne. Dessa plagg som så länge inte fått någon som helst uppskattning och vars enda syfte varit att hålla fötterna varma och torra när de legat instängda i skor dagarna långa. Men nu, även om vi gömmer större delen av strumpan så vill vi att toppen ska få synas för att bli den där snygga detaljen so lyser upp hela outfiten. Att vi till och med använder strumpor av snyggare och bättre kvalité nu till de varma dagarna när vi har våra sandaler vittnar om att detta är en stor trend. Och alla som är rädda för sina fötter välkomnar detta mode med öppna armar.

Kaffe och stödstrumpor

Ja, även om det nu finns en uppsjö av färgglada strumpor så får vi inte glömma dem som är de bästa för våra trötta ben: stödstrumporna. Vi köpte stödstrumpor här för att prova och vi måste säga att det var en spännande känsla som gav nytt liv till våra ben. Men, det som verkligen fångade vår uppmärksamhet var en intressant artikel som går att läsa i dn.se där man kan göra strumpor av kaffe och som inte luktar. Ja, detta är ett projekt som nu är i sin linda och som förhoppningsvis snart kommer komma ut på marknaden och som blir en räddning för att oss tåbiraluktande människor. Genom att blanda polyester, bomull och karboniserat kaffe blir strumpor immuna mot odörer. Gå in på Ministry of support och donera pengar till detta projekt om ni är intresserade för att detta ska bli en verklighet.  Det kommer vi att göra.

Men, tills vidare få vi springa omkring i färgglada strumpor och sedan växla med stödstrumpor då vi vill ta hand om våra kroppar på bästa sätt. Eller hur?