Den nu kanske mest uppmärksammade Kardashian-systern Kylie Jenner har återigen blivit föremål för diskussion på grund av sitt utseende. Nu handlar det om hennes bröst och rumpa, som likt magi blivit mycket större.

11767391-young-lady-gets-botox-filler-or-vitamin-injection-in-the-upper-lip (1)

Vi har tidigare skrivit om att familjen Kardashian är riktiga trendsättare och då framförallt Kim Kardashian.

”Kvinnan som skapar mest rubriker just nu är allas vår nygifta Kim Kardashian som på sitt bröllop i Italien framhävde sina vackra kurvor i en kreation från det franska modehuset Givenchy.” Läs mer.

Nekade till läppförstoring

Men en i Kardashian-klanen som faktiskt fått mer uppmärksamhet än syster Kim på senaste tiden är familjens yngsta medlem Kylie Jenner. Om Kim är känd för att ha en sund inställning till sitt utseende och inte är rädd för att berätta om vad hon gör för att se bra ut, kan vi säga att Kylie är lite av raka motsatsen. Under en lång period i slutet på förra året och i början av det här året gick en massa rykten om att Kylie förstorat sina läppar med fillers. Jenner dementerade uppgifterna gång på gång och envisades med att hon gjort sina läppar större med hjälp av läppstift. Till slut var hon dock tvungen att erkänna att hon fått sina stora läppar genom att fylla dem med temporära fillers.

Ljuger om utseendet igen

Nu har hon hamnat i fokus igen efter att hon fått betydligt större bröst och rumpa. Återigen hävdar hon att hennes förstorade kroppsdelar kommit utan något ingrepp och att hon använt en bröstkräm samt att hon bara blivit vuxen. Det är dock inte många som tror på henne den här gången, med tanke på hur hon ljög om sina läppar förut.