Det är intressant när det kommer till hur mycket smycken kan göra för att vi ska känna oss lite mer påklädda och lite mer trygga med oss själva. Men även hur ett smycke kan få oss så obekväma att vi bara vill sjunka genom jorden. Den makt som ligger hos smycken är stor och genom att veta mer om sig själv och vad du gillar så kan du men större enkelhet finna de smycke som du passar bäst i.

  • Ett enkelt och sofistikerat plagg kan förvandlas på nolltid genom att få stora smycken ditsatta som lyser upp.
  • Tänk att smycken ska bryta av.
  • Utgå från dig själv – du vet vad du gillar innerst inne!
  • Håll koll på trender för att vara rätt i tiden.

Ja, det finns så klart fler punkter som man kan skriva på i oändlighet. Och även punkter som säger emot sig själva. Som att du ska tänka på trender men även att du ska bära det du själv tycker är snyggt. Då får du tänka att när du vet om vad som är rätt så får du bryta mot det. Så, köp ett nummer av ELLE, läs på och känn efter vad du tycker är snyggt och sedan kollar du runt efter något du gillar som faller i smaken.

Shoppa på nätet

På nätet finns allt du kan tänkas behöva. Ja, det är så man ska tänka och med tanke på att det bara blir säkrare och säkrare med att shoppa online och att det nu nästan är vanligare att säga att du handlade dina smycket på nätet än i en fysisk butik gör det att du kan hitta både fynd och snygga speciella smycken som ingen annan har. Ta en titt på smycken hos smycca.se och välj av ett vackert och tufft utbud. Sedan är det även viktigt att när du handlar så ska du veta dina rättigheter. Du bör kolla upp om det finns öppet köp och vad du gör om varan inte överensstämmer med din bild av den eller om det blivit något fel. Det viktigaste är att du ska känna förtroende och trygghet gentemot sajten och företaget.

Trender och mer tips

För att kunna bära upp de rätta accessoarerna så krävs dock mer än att bara hålla koll på vad det är för trender som råder när det kommer till smycken. Du måste kunna ha en helhetssyn även om vad det är för trender när det kommer till kläder. Men, att klaga på att du inte hinner är inte okej. Vad du kan göra är att surfa in på något modemagasin om du är på jobbet och ska shoppa när arbetsdagen är slut. Där hittar du snabbt vad som råder: parasollränder och somriga mönster ligger just nu rätt i tiden. Och när det är sommar så kan du vara lite mer galen och utsvävande när det kommer till dina örhängen och halsband. Detta är en tid då solen lyser och då ska du visa din glädje och lycka till den genom att klä dig glatt och lämna de svarta plaggen i garderoben.