Hur tar man hand om sig själv på bästa sätt? Hur hittar man guldkanten i vardagen och lyfter sig själv till nya höjder? Vi har svaret!

Stå på dig, andra gör det! Är det ett uttryck du har fått höra någon gång? Det stämmer faktiskt. Att ta för sig av livet och veta vad man vill är bästa sättet att ta sig framåt. Ibland gäller det att ha vassa armbågar, go with the flow och rida på vågen. Vägen dit kan ibland verka lång. Jobbet är trist, pojkvännen är dum i huvudet och du vet att du verkligen borde gå ner fem kilo… Släpp de tankarna på en gång. Vägen till framgång går faktiskt inte via att klanka ner på dig själv och fokusera på livets trista sidor. Tricket är att koncentrera dig på det du verkligen tycker om, både hos dig själv och i livet i övrigt. Är jobbet trist? Leta efter ett annat jobb. Är din pojkvän faktiskt dum i huvudet? Dumpa honom på en gång och börja nätdejta. Borde du gå ner fem kilo? Det är en svårare fråga att ta tag i. Men kom ihåg att allt har en lösning och en positiv sida. Du kanske inte alls måste gå ner fem kilo, utan snarare fokusera på det som är vackert hos dig själv – dags för egoboost, med andra ord.

Egoboost nu!

Genom att börja med att äta rätt och hitta en träningsform du trivs med, är viktfrågan snart ur världen. Då inser du att det inte är där som skon klämmer. Du behöver helt enkelt peppa dig själv och vara ditt eget största fan. Om inte du älskar dig själv, hur ska då någon annan kunna göra det? En skönhetsbehandling kan vara ett bra sätt att boosta kroppen och egot. Börja varje morgon med att se dig i badrumsspegeln och säga: jag är en vinnare. Det kan tyckas som ett löjligt råd, men som Paris Hilton en gång sa: The way I see it, you should live everyday like it’s your birthday. Det är en attityd som tagit den berömda arvtagerskan långt. När du är en vinnare, är varje dag en födelsedag. Det är din dag, som du förtjänar att få njuta av! Skönhetsbehandlingar kan vara ett sätt att ta hand om sig själv och sin kropp. På http://www.laserspecialisten.se finns många olika behandlingar att välja mellan.

Andra sätt att boosta sig själv:

  • En present. Alla gillar presenter. Förmodligen du också.
  • Ett glas vin i ett varmt bad kan låta som en klyscha, men det funkar.
  • En promenad. I stan eller i skogen.
  • En fika med en snäll kompis. Om inte du kan boosta dig själv kanske din kompis kan det?

För vissa funkar den typen av egoboostningar bäst: när man skämmer bort sig själv och är schysst. Andra behöver piska sig själva riktigt hårt för att komma någon vart och motivera sig själv bättre. Ingetdera sättet är bättre än något annat, det gäller bara att hitta den boost som fungerar för dig. Det går att ta sig själv till nya höjder och tro på sig själv!